Cirkus Pedersen

Diverse vedr. teknik

Opdateret 2017-08-23 01:14

2005-07-18 Baggrundsfarven er lysnet lidt op, for at få en bedre kontrast.
Og så har "Nyhederne" fået en overhaling, bl.a. har vi vinket farvel til Berlinske tidende, da næsten alle artikler nu er betalingsartikler. Yellowpage var afgået ved døden for lang tid siden, så den er også fjernet - men så har BT og Ekstra bladet sneget sig ind...
2004-02-29 Alle brugere kan nu se hvornår de enkelte ting på telefonlisten er opdateret. Det der ikke står et tidsstempel udfor er opdateret før 2003-12-17.
2004-01-29 Hot news kan nu vælges efter logon, viser aktuelle nyheder.
2004-01-10 Telefonlisten kan nu downloades formateret til Word eller Excel
2003-12-17 Opdagede lige at databasen bagved, lå frit tilgængeligt for download (hvis man altså lige vidste hvor den var og hvad den hed). Nu er den lagt udenfor web-sfæren, så nu skal man være "temmelig meget dygtig" for at få fat i den...
Desuden, så vil der fra nu af blive markeret for hvornår diverse ting bliver opdateret på telefonlisten, dvs. indsætninger og opdateringer (ikke sletninger - de "forsvinder" bare). Dette vises dog kun udfor den bruger der er logget på.
2003-09-15 Jeg synes lige at jeg vil gøre opmærksom på, at det er muligt at få ændret sit brugernavn eller få et nyt password hvis man har glemt det, ved at kontakte Webmaster.
2003-06-01 "Bagved" er der nu sket en del ting, der har med administrationen at gøre - Det er ikke noget der ses (forhåbentligt), men der er nu lavet en regulær administrationsdel, til oprettelse og vedligehold af brugere.
Der er stadig lidt udestående ang. behandlingen af fejl, det er det næste der skal ses på.
2003-05-19 CirkusP har nu fundet sit eget lille hjørne af internettet, som jeg forventer er rimeligt stabilt.
Der er også indarbejdet beskyttelse af passwords, og brugere og passwords bliver udsendt nu.
2003-05-16 Der har - igen - været en del problemer med hostingen (dér hvor siderne ligger), og derfor er der nu købt et nyt sted, som CirkusP fremover vil være at finde på. De beskyttede sider er klar nu, og testet af.
De omfatter p.t. dog kun en telefonliste og muligheden for den enkelte bruger, til at vedligeholde sine egne oplysninger.
Finder du forkerte/manglende oplysninger for andre end dig selv, kan du få dem rettet ved henvendelse til webmaster.